Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και στο Ιόνιο, και σταδιακά στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, στο... Βόρειο Αιγαίο και πιθανόν στα δυτικά τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014. Τα φαινόμενα ενδέχεται τοπικά να είναι ισχυρά.

Συγχαρητήρια Μπόλλα για το χρυσό μετάλλιο σε Κοτσοβού και Καμπόσο

 Τα συγχαρητήρια του εκφράζει το μέλος του Δ.Σ  του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας στην αθλήτρια του Αριστέα Άργους Βίκυ Κοτσοβού που κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 100ο Πανελλήνιο πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών που διεξήχθη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας.

Έπιασαν καρχαρία στα Ίρια

  Κόσμος μαζεύτηκε το πρωί στην παραλία των Ιρίων, καθώς το καΐκι του Βασίλη Κοκκώνη γύριζε από το πρωινό ψάρεμα.

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Όλοι στη συνέλευση ενάντια στην πώληση της δημόσιας γης της Αργολίδας

  Παραλίες, οικόπεδα και κτίρια της Αργολίδας που ανήκουν στο Δημόσιο, έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ για να πουληθούν σε ιδιωτικές εταιρίες, υποτίθεται «για την αποπληρωμή του Δημόσιου Χρέους» (με εξοργιστικές φορολογικές απαλλαγές και «ευκολίες» πληρωμής).

Μουσική Οδύσσεια - Θερινά σεμινάρια μουσικής στο Ναύπλιο

  Συνέντευξη τύπου παραχωρησε ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π. Μελλισινός  στο πλαίσιο των θερινών σεμιναρίων της Μουσικής Οδύσσειας που διοργανώνονται στο Τριανόν με τις ακόλουθες μουσικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο:

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μαγευτική βραδιά στο αρχαίο θέατρο Άργους με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

 Καλοκαιρινοί ρυθμοί δεν σημαίνουν και θερινή ραστώνη για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών η οποία αφού ταξίδεψε έως τις άκρες του Αιγαίου (για μία σειρά συναυλιών που εντάσσονταν στο πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη») και αφού ολοκλήρωσε τις δύο εμφανίσεις της στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, εμφανίστηκε αυτή την φορά στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους.

Χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό για την Βίκη Κοτσοβού

























 Έπεσε η αυλαία του 100ού πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών, που διεξήχθη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας, με μια μεγάλη επιτυχία για τον στίβο της Αργολίδας από την Βίκυ Κοτσοβού αθλήτρια του Αριστέα Άργους στον ακοντισμό.

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Επιτέλους! Φτιάχνει ο καιρός στους 34 βαθμούς ανεβαίνει ο υδράργυρος



Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, στο Κεντρικό Ιόνιο και στα δυτικά τμήματα της Κρήτης θα... αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014. Τα φαινόμενα στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά ισχυρά.

Οι Ιταλοί επέστρεψαν;





















 Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν ή μάλλον καλύτερα να μας εξοργίσουν. Όσο βέβαια δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μας ξεκαθαρίσει την κατάσταση αυτήν την στιγμή στην ομάδα, οι φήμες θα κυκλοφορούν και μόνο καλό δεν κάνουν. Ο Ιταλός μάνατζερ Marini χτύπησε και πάλι με δημοσιευσή του στο .. facebook. Συγκεκριμένα έγραψε :

Πρόσληψη χειριστή Γκρέιντερ στο Δήμο Άργους Μυκηνών



















 Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανεβαίνει ελαφρά η θερμοκρασία, συνεχίζεται η συννεφιά



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, στα ηπειρωτικά και πιθανόν τοπικά στο Ιόνιο, περιμένουμε σήμερα.

Εορτή της Αγίας Μαρίνας



Γιορτάζουμε σήμερα 17 Ιουλίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Μαρίνας.

Πλήθος κόσμου στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Ν.Ροεινό

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρας Μαρίνας στον ομώνυμο ιερό ναό στο Νέο Ροεινό του Δήμου Ναυπλιέων.

Απέκλεισε τον δρόμο μπροστά στο σπίτι του στο Άργος αφού τον λεηλάτησαν για τέταρτη φορά!


Οργισμένα αντέδρασε κάτοικος του Κουρτακίου στον Δήμο Άργους Μυκηνών, όταν γυρνώντας χθες την νύχτα στο σπίτι του, διαπίστωσε πως είχε πέσει ξανά για τέταρτη φορά θύμα κλοπής!!!

Γιόρτασαν την Αγ. Μαρίνα και στον Ίναχο

  Εορτάστηκε η μνήμη της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Μαρίνας και στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκετε λίγο έξω από το χωριό Ίναχος της Αργολίδας, στην τοποθεσία "Τρίστρατο" ή "Μπαρντουβά".

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες



Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα βορειοανατολικά, θα... επικρατήσει σήμερα στην κεντρική και βόρεια χώρα, ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Πανελλήνιες νίκες για τον Ανδρέα Δελή

  Δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες πέτυχε ο Ανδρέας Δελής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στο Μαραθώνα.

Επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση Κουράτολο - (Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη)





















 Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε (μέσω facebook!!!) η διοικηση του Παναργειακού για την οριστική αποχώρηση των Ιταλών επενδυτών, όπως ακριβως αναφέρει. Εμείς θα λέγαμε ποιο σωστά τους φερόμενους ως επενδύτες, γιατί δεν έβαλαν μέχρι την στιγμή της αποχώρησης τους ούτε ένα ευρώ. 

Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (Κ.Ο.Α.) Αρχαίο Θέατρο Άργους

 Καλοκαιρινοί ρυθμοί δεν σημαίνουν και θερινή ραστώνη για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών η οποία αφού ταξίδεψε έως τις άκρες του Αιγαίου (για μία σειρά συναυλιών που εντάσσονταν στο πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη») και αφού ολοκλήρωσε τις δύο εμφανίσεις της στο Ηρώδειο,

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ανάστατο το Άργος από το φιάσκο του Κουράτολο - Διασυρμός για τον Παναργειακό





















 Τελικά είναι γεγονός ο πολυδιαφιμιζόμενος Λεονάρντο Κουράτολο αποχώρησε από τον Παναργειακό, κάτι που από την πρώτη στιγμή ήταν αναμενόμενο για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Αργολίδα και που μόνο αυτοί ή αυτός που τον έφερε δεν το έβλεπε.

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Επιστροφή χρημάτων από την ακύρωση της συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Ναύπλιο






























 Ακυρώθηκε η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην πλατεία Αρβανιτιάς, στο Ναύπλιο, που είχε προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη 15 Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Τελευταία μέρα σήμερα για την υποβολή δηλώσεων - Δεν δίνει παράταση το ΥΠΟΙΚ - Αυτές θα είναι οι κυρώσεις σε όσους καθυστερήσουν



Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και το Υπουργείο Οικονομικών δεν θα δώσει νέα παράταση, οπότε όσοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμα τις δηλώσεις τους θα πρέπει να το κάνουν τις επόμενες ώρες προκειμένου να μην υποστούν τις κυρώσεις...

Τα απλά πράγματα φέρνουν την ευτυχία



Πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να καλλιεργήσουμε το μυαλό μας, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος εκπαιδεύει το σώμα του ούτως ώστε να νοιώθαμε μια συνολική ευεξία;

Χαιρετισμός του Υπουργού ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτη στην εκδήλωση μνήμης για την Κύπρο στο Άργος

  Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, την Κυριακή 13 Ιουλίου, συμμετείχε στο κλιμάκιο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που επισκεφθηκαν τη Ρόδο, όπου συναντήθηκαν και

Το ανώτατο μετάλλιο του Δήμου Άργους-Μυκηνών στους Δημότες που έλαβαν μέρος στον πόλεμο στην Κύπρο το 1974

Στο Μπουσουλοπουλείου θέατρο Άργους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουλίου εκδήλωση μνήμης για τα 40 χρόνια από τον πόλεμο και την εισβολή του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ,

Απο σήμερα οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ


 Αρχίζει σήμερα Δευτέρα, 14 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ . Σύμφωνα με την απόφαση του Οργανισμού, τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού για φέτος θα δοθούν σε 120.000 δικαιούχους, ενώ το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την 1η Αυγούστου 2014 έως και τις 30 Μαϊου 2015.

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Δείτε τι γίνεται αν ένας άντρας κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγει θετικό…



Mήπως πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ;; Οι άντρες μερικές φορές κάνουν περίεργα πράγματα, έτσι για πλάκα...
Όταν ένας τύπος βρήκε στο μπάνιο ένα αχρησιμοποίητο τεστ εγκυμοσύνης της πρώην του, σκέφτηκε να το κάνει… Και… το τεστ βγήκε θετικό!

Δηλαδή, τι έγινε;

Ο τύπος ήταν έγκυος;

Τι κάνει η πανσέληνος στον άνθρωπο

Η πανσέληνος κατείχε ανέκαθεν μία μυστικιστική θέση στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, έτσι δεν είναι προκαλεί έκπληξη ότι πολλοί μύθοι από τους λυκάνθρωπους, μέχρι την τρέλα να σχετίζονται με αυτή...
Τι πραγματικά ισχύει όμως;

Πρόσκαιρες μπόρες από το μεσημέρι



Πρόσκαιρες μπόρες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

29η εθελοντική αιμοδοσία στη Ν.Κίο

 Οι προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες του Συλλόγου μας για το 2014 συνεχίζονται. Στην τελευταία προγραμματισμένη αιμοδοσία για το καλοκαίρι είναι η σειρά της Νέας Κίου να προσφέρει αυτό το αγαθό που δεν παράγεται, δεν κατασκευάζεται παρά μόνο δωρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Η καθολική εκκλησιά στο Ναύπλιο γιόρτασε τα 173 χρόνια λετουργίας της

  Η καθολική κοινότητα του Ναυπλίου και ο εφημέριος της Georges Chorzempa,  το Σαββάτο 12 Ιουλίου 2014 στην Καθολική Εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ναύπλιο διοργάνωσε εκδήλωση για τα 173 χρόνια λειτουργίας του ναού καθώς και της τοποθέτησης του μνημείου των Φιλελλήνων. Τίμησαν επίσης και την ημέρα της Γαλλικής Εθνικής εορτής της 14ης Ιουλίου.

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο!



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της...
Θράκης, περιμένουμε το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο αρχαίο θέατρο Άργους

 Καλοκαιρινοί ρυθμοί δεν σημαίνουν και θερινή ραστώνη για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών η οποία αφού ταξίδεψε έως τις άκρες του Αιγαίου (για μία σειρά συναυλιών που εντάσσονταν στο πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη») και αφού ολοκλήρωσε τις δύο εμφανίσεις της στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, φτιάχνει τα μπαγκάζια της με προορισμό αυτή την φορά το Αρχαίο Θέατρο του Άργους.

6ο Rock Festival Ναυπλίου 2014


Η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, το διήμερο Rock Festival 2014 στην παραλία της Καραθώνας.

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Γιόρτασαν την Αγ. Ευφημία στην Τίρυνθα

  Πανηγυρικά εορτάστηκε στο ομώνυμο εκκλησάκι της Αγίας Ευφημίας στην περιοχή νέα σπίτια Τίρυνθας του δήμου Ναυπλιέων και η ανάμνηση του θαύματος από την Αγία. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος.

Πτώση οχήματος σε αρδευτικό κανάλι στην Αργολίδα - Επιχείρηση της πυροσβεστικής για την οδηγό


  Άγιο είχε μια γυναίκα οδηγός, καθώς εχθες το απόγευμα 10 Ιουλίου 2014, το Ι.Χ όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε για άγνωστους λόγους μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Δαλαμανάρας, στην παραλιακή οδό Νέας Κίου - Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν δύο Βουλγάρες στο Άργος για κλοπή από κοσμηματοπωλείο

 Συνελήφθησαν προχθες 9.7.2014 το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 25 και 22 ετών αντίστοιχα.