Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, όταν σε πιάνουν οι στενοκεφαλιές σου, δεν λένε να σʼ αφήσουν. Αφού λοιπόν σήμερα επιμένεις σε σημείο που σκας τους γύρω σου, φρόντισε να περιορίσεις όσο μπορείς τις σημαντικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Αν νιώσεις την ανάγκη να ηρεμήσεις να απορρίψεις προτάσεις για έξοδο 2) Αν κάποιος/α σου δημιουργεί ένταση, να την εκφράσεις άμεσα, 3) Να απαιτείς να σου κάνουν τα χατίρια οι φίλοι σου. Και απαγορεύεται: Να κάνεις παρορμητικά σχέδια για το μέλλον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Να πιεις ώσπου να νιώσεις πως ξεχνάς την ρουτίνα σου (Να μην οδηγείς όμως!!), 2) Να γκρινιάζεις για την ακαταστασία των πιατικών και των υπόλοιπων αντικειμένων στο σπίτι, 3) Να κάνεις εργασιοθεραπεία. Και απαγορεύεται: Να οδηγείς! Στο ξανάπα νομίζω.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Σαν λέοντας έχεις ανάγκη από αλληλεπίδραση με κόσμο. Χρειάζεσαι να ακούς φασαρία και γέλια, να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα, να ψυχαγωγείσαι αλλά και να προσφέρεις απλόχερα χαρά. Και τι στιγμή που συμβαίνουν αυτά είναι συνήθως που εισβάλει ο ρεαλισμός στη ζωή σου να σε προσγειώσει. Ναι, το γνωστό πρόβλημα με τα χρήματα που δεν σʼ αφήνει να χαρείς όσο θες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Τίποτα/Κανείς δεν μπορεί νʼ αναγκάσει έναν/μια Παρθένο να παρεκκλίνει από την επίλυση ενός προβλήματος του/της - για να έχει υπάρξει πρόβλημα σημαίνει πως κάπου έκανες λάθος και όλοι ξέρουμε πόσο τα σιχαίνεσαι αυτά. Συνεπώς στην ερώτηση «Οικονομικές δυσκολίες;» σήμερα η απάντηση είναι: «Δεν μʼ έχετε δει να δουλεύω όσο μπορώ!».

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, αφού η καλύτερη αντιμετώπιση της ζωή που γνωρίζεις (έχεις Master και PhD μη σου πω) είναι η επίθεση, μην προσπαθείς να το παίξεις συμβιβαστικός/η. Ειδικά σήμερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, είσαι τόσο μπλεγμένος/η με τα εργασιακά σου άγχη που δεν σηκώνεις και λίγο το κεφαλάκι σου να δεις δύο ζευγάρια μάτια που σ' αναζητούν σε κάθε σου βήμα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ελπίζω να ξεκαθαρίσεις νωρίς νωρίς σήμερα πως δεν είσαι σε φάση για να σε πιέζουν με υπερβολικές απαιτήσεις στη δουλειά και πως χρειάζεσαι πιο ήπιους τόνους για να λειτουργήσεις. Αν δεν το κάνεις, απλά αισθάνομαι οίκτο για εκείνον/η που θα σε φτάσει στα όρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, το επόμενο διήμερο κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. Δώσε του την πολυτέλεια να μην ασχολείται με τα προβλήματα των οικείων σου, του/της νυν ή του/της πρώην ή του/της επίδοξου συντρόφου σου, του/της προϊστάμενου/ης σου… Για λίγες μέρες κλείσε τʼ αυτιά σου μπας κι ακούσεις τον εαυτό σου που πνίγεται σʼ όλη αυτή τη βαβούρα!