Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Απώλεια χρημάτων, έκτακτα έξοδα ή οικονομική πίεση που επηρεάζει την ψυχολογία σου; Πάντως ένα είναι το νόημα σήμερα: άμεσος επαναπροσδιορισμός οικονομικών δυνατοτήτων γιατί χανόμαστε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, να ξέρεις πως μια παρατήρηση ή ένταση στη δουλειά είναι αυτό και μόνο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δραματοποιείς τις καταστάσεις είναι γιατί αισθάνεσαι να σου λείπει κάτι άλλο από τη ζωή σου. Τι τρέχει μικρέ μου/μικρή μου; Ερωτική βαρυθυμία μας έπιασε;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Οι αισθήσεις σου οξύνονται καθώς προχωρά η μέρα. Επιταχύνεται η σκέψη σου, η διάθεση σου, ο κόσμος γύρω σου κινείται με ταχύτητα. Από την άλλη, κουβαλάς ακόμη πάνω σου το χάος των τελευταίων δύο ημερών (κυρίως σε θέματα εργασίας, χρημάτων), οπότε είσαι λίγο μαγκωμένος/η. Θα σου περάσει όμως, να είσαι σίγουρος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Στα συν των επόμενων ημερών είναι η αισθησιακή διάθεση και ανάγκη για κοινωνικότητα. Στα πλην; Κάποιος/α φίλος/η ή γνωστός/η σου φαίνεται προκλητικά σέξι. Μυρίζομαι προβλήματα…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, το κακό με τον έρωτα είναι πως σʼ αποσυντονίζει τόσο που ξεχνάς πως έχεις και μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις να εκπληρώσεις. Το ευχάριστο είναι πως αν ο έρωτας υπάρχει στη ζωή σου μαθαίνεις να υπομένεις τη βαρετή ρουτίνα. Ειδικά σήμερα, ελπίζω νʼ ανήκεις στην πρώτη ομάδα κι όχι στη δεύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, αν μπορούσες να κάτσεις σε έναν καναπέ και να κοιτάς όλη μέρα το ταβάνι (ο ψυχαναλυτής είναι προαιρετική προσθήκη), θα το έκανες δίχως δεύτερη σκέψη. Το σώμα σου σε ραθυμία και το μυαλό σου σε εγρήγορση, αλλά χωρίς καμία κατεύθυνση. Ναι, για κάποιον/α σαν εσένα, αυτό λέγεται και «συνταγή καταστροφής»…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ένα νησί στη μέση του πουθενά. Ένα (ήμι)πολυτελές σπίτι στη διάθεση σου. Ξυπνάς και βλέπεις μπροστά σου θάλασσα και ορίζοντα μέχρι τα όρια του βλέμματος σου. Γυρίζεις το βλέμμα. Δίπλα σου, εκείνος/η... Κοιμάται γαλήνια. Ευτυχία. Καμία έγνοια. Καμία σκοτούρα για δουλειές, χρήματα, υποχρεώσεις... Ωραία τώρα που ταξίδεψες στο αδύνατο, προσπάθησε να προσγειωθείς πάλι στη γη μέχρι το τέλος της μέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σαν Σκορπιός γνωρίζεις πως ποτέ κανένας/καμία δεν θα γνωρίσει ποτέ τις αληθινές σου ανάγκες. Δεν θα τον/την άφηνες αφού έτσι θα εκχωρούσες μια τρομακτική δύναμη στα χέρια ενός άλλου προσώπου - ο μεγαλύτερος τρόμος σου. Όμως μην χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία στις εντάσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους φίλους σου πως δεν σε κατανοούν. Καταντά κοροϊδία...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει υπερβολικά και αγκομαχάει στην ανηφόρα, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με μια όαση. Τι συμβαίνει; Μάλλον κερδίζεις πίσω μέρας από την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις για καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Πριν την καταιγίδα προηγείται η νηνεμία, λένε σε πολλά νησιά. Τα όρια της ψυχολογική σου αντοχής τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού για να ικανοποιήσεις το/τη σύντροφό σου ή κάποιους/ες φίλους/ες σου. Τώρα απλά περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το πρωινό σου θα έπρεπε κανονικά να ονομάζεται «Μείνε μακριά μου εκτός κι αν δεν έχεις την απαίτηση να ασχολούμαι μαζί σου». Κι αυτό πάει σε όλους – σύντροφο, φίλους, παιδιά, γονείς... Προς το βράδυ όμως η διάθεση σου είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα (ιδανικά) – γλυκιά σαν πραλίνα, απαλή σαν πούπουλο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ευχαριστηθείς τα ενδιαφέροντα σου, τις δραστηριότητες, τα ξεσκάσματα από την ρουτίνα. Ευτυχώς που οι επόμενες μέρες σε φέρνουν τόσο ήπια από το Αμήν στο Αλληλούια που θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου.