Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν η μέρα ξεκινήσει με τον/την προϊστάμενο σου να σου την λέει ή με ένα καυγά με τους γονείς σου, μάλλον θα βρεθείς να βράζεις στο ζουμί σου που δεν μπορείς να αντιμιλήσεις όπως θες! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει μετά να ξεσπάσεις στον/στην σύντροφο σου ή τους φίλους σου! Άλλο νεύρα και άλλο ανοησία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Χρήμα, εξασφάλιση, οικονομική συνέπεια… Ακόμη κι αν αισθάνεσαι στην εργασία σου πιο σταθερός/η και από αιωνόβιο δέντρο, αποκλείεται να μην στροβιλίζουν αυτές λέξεις γύρω από το μυαλό σου τελευταία. Πρόσθεσε στην εξίσωση και την ανάγκη σου να αποκτήσεις νέα όνειρα και στόχους και αρχίζει και περιπλέκεται η σημερινή μέρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν και μέχρι το μεσημέρι είναι μεγάλη η πιθανότητα να κουβαλάς μαζί σου όπου πας τα εργασιακά σου άγχη, τουλάχιστον μπορείς να χαμογελάσεις που το βράδυ σε βρίσκει με διάθεση να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Όταν ολοκληρώνεις κάτι για το οποίο δούλευες καιρό (μια εργασία για τις σπουδές σου, μια συμφωνία, ένα σχέδιο), το αποτέλεσμα σπάνια είναι όσο εξαιρετικό φανταζόσουν. Άραγε θα μάθεις να εστιάζεις στην ικανότητα σου να εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου και όχι στις (αναπόφευκτες) ατέλειες του αποτελέσματος; Μάλλον όχι σήμερα, ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Δεν υπάρχει πιθανόν καλύτερος τρόπος να προκαλέσεις κάποιον/α που σε κρατάει σε απόσταση (ερωτικής) ασφάλειας απʼ το να του/της αποδείξεις έμπρακτα πως δεν πρόκειται να είσαι στο εξής η εύκολη λύση του/της. Πως; Απόδειξε του/της πως η κοινωνική σου ζωή δεν εξαρτάται μόνο απʼ αυτόν/η. Και που ξέρεις, οι νέες παρέες ίσως και να είναι πιο ενδιαφέρουσες…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Έχουμε καταλάβει πως έχεις χάσει τον ενθουσιασμό σου τελευταία και σκέφτεσαι να κουβαλήσεις σλίπιν μπαγκ για να διανυκτερεύεις στο γραφείο. Όμως για εσένα ποτέ δεν ήταν λύση η απομόνωση (εκτός και αν μεταμορφώνεσαι σε Καρκίνο και ξέχασες να μας το αναφέρεις). Βγες έξω, δες κόσμο, χαλάρωσε μια – δυο ώρες. Θυμήσου ποιος/α είσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ευθύς εξ αρχής το αίτημα αυτών των ημερών είναι: πρόσεχε την υγεία σου! Και αυτό δεν αφορά μόνο την σωματική υγεία. Αφορά κυρίως την ηρεμία του νου, το να μην εμπλέκεσαι τόσο προσωπικά (να μην ταυτίζεσαι!) με τα προβλήματα στο χώρο εργασίας σου, να μετατρέψεις ξανά τον ελεύθερο χρόνο σε αληθινή ελευθερία και όχι προσχηματική!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σου φαντάζει σαν συμπαντική συνωμοσία, αλλά τις μέρες που ξυπνάς με καλή διάθεση, που έχεις όρεξη να διασκεδάσεις, να βγεις, να φλερτάρεις (ή όλα τα παραπάνω), ή όλοι/ες οι γνωστοί/ες σου θα πνίγονται στη δουλειά ή θα σου αναθέτουν δουλειά για πέντε στο γραφείο… Συγχώρεσε με αν κάνω λάθος, αλλά στο παρελθόν πότε σε πτοούσε κάτι τέτοιο; Τοξότη, θα συνέλθεις επιτέλους;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αυτές τις μέρες δεν θες κανενός/καμιάς το ενδιαφέρον. Σʼ έχουν κουράσει οι ερωτήσεις των οικείων σου (γονιών, συγγενών, συντρόφου), οι απαιτήσεις τους, τα παράπονα τους. Το βασίλειο σου για λίγη ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ξυπνά η διάθεση σου για νέα ερεθίσματα, ανεξερεύνητους τόπους και καινούργια πνευματικά και συναισθηματικά τοπία. Ζω σημαίνει ταξιδεύω και αυτό πρέπει να κάνεις όλο το επόμενο διάστημα. Κάθε προορισμός (γεωγραφικός ή πνευματικός) ένας νέος ορίζοντας! Κάθε γνωριμία ένας νεογέννητος κόσμος!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σήμερα θυμήσου να λες «Ναι» σε προτάσεις από ανθρώπους που ξέρεις 100% πως δεν θα έχουν νεύρα, ένταση, παρανοϊκές εξάρσεις, παράλογα παράπονα και κατεβασμένες μούρες ενώ θα είστε μαζί. (Προς το βράδυ μην αποκλείεις να έχεις μικρές εντάσεις με συγγενείς ή φίλους όμως, όσο γρήγορα ξεσπούν, εξίσου γρήγορα τις ξεχνάς!)