Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μην αντιδράσεις σήμερα στην κυκλοθυμία ενός/μιας φίλου/ης σου με νεύρα, φωνές, χειρονομίες. Αφού ξέρεις ότι έλκεις passive aggressive ανθρώπους όπως το αίμα τραβά τους καρχαρίες, γιατί τσιμπάς κάθε φορά;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Υπάρχει μια εξαιρετική ροή εσωτερικής ενέργειας, δυναμικής και θάρρους σήμερα. Οπότε μη φοβάσαι, αν μέσα στην ημέρα σε φορτώσουν με περισσότερες ευθύνες και άγχη. Θα τα βγάλεις πέρα άψογα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σαν να έχεις μαλακώνει υπερβολικά τελευταία και νιώθεις πως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι δράση, δράση κι άλλη δράση. Σήμερα λοιπόν δώσε του να καταλάβει: τέσταρε το μυαλό σου, τις σωματικές αντοχές σου και τα νεύρα των γύρω σου (αυτό κι αν έχει πλάκα!).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μην κάνεις καμιά χαζομάρα κι αφήσεις το κινητό σου ανοιχτό σήμερα μετά τη δουλειά για να σʼ ενοχλεί κάθε τρεις και λίγο ο/η προϊστάμενος/η σου ή/και για να σου τα πρήζουν οι δικοί σου. Κλείσε τα όλα και εξαφανίσου για λίγες ώρες (και μέρες μην σου πω, αν σε παίρνει...)

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Εντάξει δεν υπάρχει τίποτα ασφαλές στον έρωτα - το ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε στροβιλίσει, θα σε γκρεμοτσακίσει και μετά θα στείλει στα ουράνια, θα σε κάψει στις φωτιές της κόλασης και έπειτα θα σε δροσίσει με το θεϊκό νέκταρ και όλο πάλι απʼ την αρχή. Όμως αυτός είναι ο τρόπος που ερωτεύεσαι και αποκαλύπτεται στον/στην Άλλο/η με τον καιρό. Άλλο αυτό λοιπόν, κι άλλο η χειραγώγηση και η εκμετάλλευση των συναισθημάτων σου που βιώνεις τελευταία σε ημερήσια διάταξη, είτε είσαι σε σχέση, είτε επιχειρείς να βρεθείς σε μια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Επειδή στο site μπαίνουν και ανήλικα, θα είμαι κόσμιος. Η μετάβαση από το «είναι το στρώμα μου μονό» στο «δυο δυο στη μπανιέρα δυο δυο» έρχεται τόσο φυσικά αυτές τις μέρες, που θα ήταν τουλάχιστον χαζό να νοθεύεις τη διάθεση σου με σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι κάκιστη η ιδέα να επιμένεις αυτές τις μέρες σε συζητήσεις, σχέδια, πλάνα για το που και πως θα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου. Ακολούθα την παρέα σου (ερωτική ή φιλική) όπου σου προτείνει και αν κάτι δεν σʼ αρέσει τʼ αλλάζεις επιτόπου! Κουνήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Εντάξει, δεν έχει πλάκα πια! Χρειάζεσαι άμεσα είτε αλλαγή εργασιακού χώρου, είτε να βρεις μια δουλειά που θα σε αποτρέπει να βασανίζεσαι από ενοχλητικές σκέψεις όπως «Μήπως δεν αξίζω; Μήπως δεν είχαν κανένα νόημα τόσες σπουδές και τόσος κόπος;»… Όμως για την ώρα προσπάθησε να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στους/στις συναδέλφους σου. Αυτό που σιχαίνεσαι εσύ, για εκείνους/ες μπορεί να είναι η σανίδα σωτηρίας τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Το θερμόμετρο της λίμπιντο σου ανεβαίνει σήμερα: θέλεις να γοητεύσεις, να κατακτήσεις, να προκαλέσεις. Μια μικρή παρατήρηση μόνο: μην το επιχειρήσεις με συναδέλφους στη δουλειά γιατί κάτι μου λέει πως μόλις πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς, θα σου φύγει και η κάψα. Σκέψου τι έχεις να αντιμετωπίζεις στο γραφείο κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Πάψε να τσιγκλάς τους συγγενείς σου ή/και τους/τις φίλους/ες σου για καυγά. Αν σου την έχει δώσει στα νεύρα η ακινησία στον ερωτικό στίβο ή η αφομοίωση από την ρουτίνα σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το πω για εσένα, αλλά πρέπει: Μην κάνεις σαν δεκάχρονο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι να σου βγαίνει όλη η σωματική και πνευματική κούραση που περνάς τους τελευταίους μήνες. Θέληση για να λειτουργείς με ταχύτητα έχεις όμως μυαλό και σώμα αντιστέκονται σθεναρά. Δες τουλάχιστον το θετικό της υπόθεσης: ότι νιώθεις κουρασμένος/η είναι τρανή απόδειξη ότι εργάζεσαι με μανία για να οικοδομήσεις το μέλλον σου! Μια μέρα είναι, υπομονή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Επανέλαβε είκοσι φορές με το που ξυπνάς: «Δεν θα αρχίσω να ξοδεύω χρήματα λες και τα κόβω απʼ την φραγκιά»! (Θεέ μου, κάνε να πιάσει αυτό και να γλιτώσουν το οικονομικό Βατερλό οι καλοί μου οι Ιχθύες κι εγώ, ο ταπεινός σου αστρολόγος, υπόσχομαι να γράψω ένα άρθρο για τον 9o οίκο και να επαναφέρω την τάξη σχετικά μʼ όσα ακούγονται για Εσένα…)