Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Τις επόμενες η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ - μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις, να αποκαλύψεις με όλους τους πιθανούς (και απίθανους τρόπους) το πώς νιώθεις σε όποιον/α σʼ ενδιαφέρει ή νʼ ανακαλύψεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι/ες είναι σε σχέση, καιρός να λύσετε μια και καλή τα μικροπροβλήματα που έχουν μαζευτεί με μια ειλικρινή κουβέντα που θα καταλήξει… στο κρεβάτι βεβαίως βεβαίως…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, καλείσαι να μαζέψεις όλη τη διαθέσιμη δύναμη/ενέργεια/πυγμή σου και να τις καταθέσεις στη δουλειά σου για τις επόμενες μέρες! Δεν πρέπει να δείξεις ούτε ένα σημάδι κούρασης/κάμψης στους/στις ανωτέρους/ανώτερες σου! Α κι αν ψάχνεις για δουλειά τώρα πρέπει να τρέξεις ακόμη περισσότερο!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, όλα τα συναισθήματα σου θα τα ζήσεις με ένταση τις μέρες που έρχονται. Και τις εξάρσεις χαράς σου και τις πτώσεις απογοήτευσης. Ναι, κύκλους θα κάνουν και θα σε στροβιλίζουν όλη την ώρα. Έτοιμος/η για την πτήση;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Το μόνο που χρειάζεται να επιδείξεις είναι μια κάποια διπλωματικότητα γιατί αυτός/η που θα βρίσκεται απέναντι σου μάλλον δεν θα έχει την ίδια υπομονή που έχεις εσύ...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μην περιμένεις συγκλονιστικά εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένεις νʼ ανοίξουν οι Ουρανοί και να βρέχει τύχη, χρήματα, συναισθήματα ή ευκαιρίες. Όμως μπορείς να περιμένεις τις επόμενες μέρες να ξυπνά ξανά η έμφυτη αισιοδοξία σου και μια διάθεση να πάψεις νʼ ασχολείσαι πια με τα λάθη/πάθη του παρελθόντος. Και το να πάψεις να βασανίζεσαι εσωτερικά είναι το σημαντικότερο όλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν έχεις μια δουλειά που κρατά συνεχώς τον εγκέφαλο σου σε εγρήγορση, τότε αυτή είναι μια από τις μέρες που πρέπει να γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις. Αν όμως η δουλειά σου είναι διεκπεραιωτική ή δεν έχεις μια, θα πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένος/η που το μπαμ είναι πάντα ένα δευτερόλεπτο μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, είσαι σε φάση χαλάρωσης και απόλαυσης σήμερα, οπότε πρόσεξε μη πας κόντρα στη φυσική σου ροπή γιατί το σώμα σου θα σε τιμωρήσει! Χαλαρώνουμε τώρα. Χαλαρώνουμε... Εισπνοή. Εκπνοή. Τέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν έψαχνες ένα καλό άνοιγμα για να ρισκάρεις/προσπαθήσεις/τολμήσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε κάποιον/α ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ε ήρθε η ώρα σου! Αυτές τις μέρες δωσʼ του να καταλάβει λέμε!