Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΖΩΔΙΑ Μ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σ (21/3 - 19/4)

Κριέ, σήμερα δεν παίρνεις καμία κατηγορία/πρόκληση και κανένα σχόλιο στο χαλαρό. Αν σε προκαλούν για μάχη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε κάποιοι συνεργάτες, φρόντισε να τους δώσεις μια που δεν θα την ξεχάσουν για μέρες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση - σ' αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις....

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι περισσότερο από συνηθισμένο να παίζονται υπόγεια παιχνίδια εξουσίας σε κάθε εργασιακό χώρο. Αλλά είναι ακριβώς αυτά που σπάνε τα νεύρα κάθε Δίδυμου εκεί έξω. Αυτές τις μέρες ετοιμάσου γιατί δεν αποκλείεται να πέσει στην αντίληψη σου κάτι τέτοιο. Και ποιος σε κρατάει μετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πόσο θες σήμερα να διαλύσεις το σύμπαν στο γραφείο σου; Πόσο καταπιεσμένος/η νιώθεις; Πόση ένταση χωράει σε ένα σώμα; Ναι, είναι από τις μέρες που το καλύτερο για όλους θα ήταν να έχεις πάρει άδεια.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Τις επόμενες μέρες έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όρια σου, να κάνεις τρέλες, να αποδεσμευθείς από συναισθηματικά αναχώματα που βάζεις στον εαυτό σου για να ικανοποιείς τους γύρω σου (γονείς, σύντροφο, αδέρφια, συναδέλφους). Αν δεν ξανανιώσεις μόνος/η σου κανείς δεν θα το κάνει για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ανάμεσα στο φίλοι και στο φιλί η διαφορά είναι παραπάνω από ένα όμικρον. Είναι η απόσταση ανάμεσα στην ισότιμη, εξασφαλισμένη και δίκαιη φιλική αγάπη και την άνιση, σκληρή και λυτρωτική ερωτική σχέση. Αν ανήκεις στους/στις Παρθένους που βρίσκονται στη μια όχθη και θέλουν να περάσουν στην άλλη, απόψε τόλμησε το σάλτο μορτάλε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είσαι καλός/η, γλυκός/ιά, διπλωμάτης και ευγενικός/η υπό φυσιολογικές συνθήκες. Όμως αν γυρίσει το μάτι σου αδερφάκι μου, τότε ψάχνουμε άλλο πλανήτη για να κατοικήσουμε. Έτσι και σήμερα, μερικοί/ες συνάδελφοι σου στη δουλειά, θα δουν το χάρο με τα μάτια τους (στα μάτια σου).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν λειτουργήσεις σαν γνήσιος/α Σκορπιός, η σημερινή μέρα θα περιλαμβάνει οργάνωση της σκέψης σου και απόσταση από την επιρροή και τις απόψεις των γύρω σου, όσο κοντινοί κι αν είναι. Αν όμως παρασυρθείς και λειτουργήσεις σαν άνθρωπος, όπως είμαστε όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσεις πριν της ώρας σου. Τουλάχιστον φρόντισε ο θυμός σου να βρει τους/τις κατάλληλους/ες αποδέκτες…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ο Πήτερ Παν ήταν ένα πληγωμένο παιδί. Ένιωσε πληγωμένο από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε πως έπρεπε να επιλέξει ή την ασφάλεια της κούνιας του ή την ικανότητα να πετάει. Εκείνος διάλεξε τη Χώρα του Ποτέ Ποτέ. Εσύ δεν είχες μάλλον ποτέ την επιλογή, γιʼ αυτό και έφτιαξες τη δική σου Χώρα για να ξεφεύγεις όταν οι υποχρεώσεις σε πνίγουν. Όμως πάντα πρέπει να γυρνάς πίσω. Μην ξεχαστείς πάλι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ελπίζω να έχεις φορτώσει σήμερα το πρόγραμμα σου και να μην σου μείνει ούτε δευτερόλεπτο ελεύθερο για να σκέφτεσαι. Ο λόγος είναι απλός: αν αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο, η ρουτίνα, η δουλειά. οι φίλοι/ες, η χώρα, όλα θα σου θα μοιάζουν τόσο ανιαρά και ανούσια, που μπορεί να κάνεις και καμιά τρέλα. Εκτός κι αν αυτό θες και δεν το λες τόσο καιρό...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν σταματήσεις έστω και για δέκα λεπτά σήμερα για να σκεφτείς πως έχουν περάσει οι τελευταίες εβδομάδες εργασιακού πανζουρλισμού, μάλλον θα αποκτήσεις τέτοια νεύρα με τον εαυτό σου που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οπότε δούλευε και μη ερεύνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Προσπάθησε να εκμεταλλευθείς την πνευματική σπιρτάδα της ημέρας για να προχωρήσεις όσο περισσότερες υποχρεώσεις στον εργασιακό σου χώρο (θα σου ελευθερώσει πολύτιμο ελεύθερο χρόνο για την υπόλοιπη εβδομάδα). Μην αναλωθείς πάλι σε εξωτικά ταξίδια του μυαλού - ξέρεις από αυτά που φαντασιώνεσαι πως η καρέκλα του γραφείου είναι κάθισμα αεροπλάνου και ο καφές πάνω στο γραφείο σαμπάνια που σερβίρουν στην πρώτη θέση...