Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ)

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μια γκάμα θεμάτων πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα. Ίσως έχεις πεσμένη ενέργεια ή κοιτώντας τον πρόσωπο σου στο καθρέφτη το πρωί να αισθανθείς πως σε έχεις παραμελήσει. Ή ίσως μερικά λάθη ή η απουσία κάποιων συναδέλφων από την δουλειά να σε φορτώσει με έξτρα ευθύνες. Συμπέρασμα: κάτι πρέπει να κάνεις με τον προγραμματισμό της καθημερινότητας σου για να τα προλαβαίνεις όλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Πάψε επιτέλους να μασάς σε εύκολες παγίδες τσατίλας που σου στήνουν άνθρωποι που συνεργάζεσαι μαζί τους ή που συναντάς με αφορμή την εργασίας σου. Δεν καταλαβαίνεις πως πρέπει να σταματήσεις να είσαι το κανάλι για να εκφράζει ο καθένας/η καθεμιά την παθητική επιθετικότητα του/της;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σήμερα, αυτό το φανατισμό που με τόση ευκολία ανασύρεις αυτές τις μέρες από τη δεξαμενή των συναισθημάτων σου, μάλλον θα τον συναντήσεις εκεί έξω, στο πρόσωπο μερικών (φίλοι, συνάδελφοι, γονείς) που προσπαθούν να σε δασκαλέψουν λες και είσαι μαθητούδι. Ξέρεις τι οφείλεις να τους απαντήσεις: Get a real life guys/girls!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Εγκλωβισμένος/η σε ένα συναισθηματικό ασανσέρ που σε εκτοξεύει με ταχύτητα τζετ από το υπόγειο στο ρετιρέ και πάλι πίσω, έχεις δύο επιλογές: 1) Να κλειστείς στο σπίτι σου αποφασισμένος/η να ξεκινήσεις συναισθηματική νηστεία. 2) Να διοχετεύσεις την ένταση σου στον/στην ερωτικό/ή σου σύντροφο (αν υπάρχει) ή στους συνεργάτες σου. Κι όποιος/α σε αντέξει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Από τη μια πλευρά τις επόμενες μέρες θα αισθανθείς τους ρυθμούς σου να πέφτουν σταδιακά - ευτυχώς, γιατί τελευταία περισσότερο έμοιαζες με μουτζαχεντιν λίγο πριν μπει στη μάχη, παρά με φυσιολογικό άνθρωπο. Από την άλλη, ίσως μαλακώσεις υπερβολικά - και όταν ρίχνεις τις άμυνες σου σε πιάνει πανικός. Θα βρεις την ισορροπία που θα σε ικανοποιήσει άραγε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Συναισθηματικά μπλοκαρισμένος/η σε φαύλους κύκλους. Μια μετανιώνεις για τις αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή, μια καμαρώνεις για τις αντοχές σου. Και μέσα σʼ όλα αυτά πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στη ρουτίνα σου. Και μετά από όλα αυτά άντε να μην νιώθεις πως το κεφάλι σου τηγανίζεται από υπερφόρτωση σκέψεων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα... Αγαπημένες λέξεις για κάθε επιτυχημένο/η κοινωνικά Σκορπιό. Ταυτόχρονα είναι η απουσία αυτών ακριβώς των ποιοτήτων στους ανθρώπους εκεί έξω που σου σπάει συστηματικά τα νεύρα. Και ναι, σήμερα θα ξεσπάσεις στην πρώτη ευκαιρία για να εκφράσεις την οργή που ξυπνά μέσα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αυτές τις μέρες έχεις την ευκαιρία, με την δυναμική σου γοητεία, να φέρεις με το μέρος σου υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, να διεκδικήσεις μια αύξηση ή μια μετάθεση/προαγωγή που καιρό λαχταράς, να ισχυροποιήσεις τη θέση σου στον εργασιακό σου χώρο ή, αν ψάχνεις για δουλειά, να πείσεις πως είσαι ο πλέον κατάλληλος/η. Εμπρός λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όσο κι αν προσπαθείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από αυτή τη ζωή, όσο και αν θες να πιστέψεις πως υπάρχει ένα σχέδιο και ένας προορισμός για όλους μας και βρίσκεσαι τελικά στο σωστό μονοπάτι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα αυτές τις μέρες. Ο εαυτός σου ο μεγαλύτερος ξένος και το μυαλό σε κατάσταση υπερδιέγερσης χωρίς αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Δεν μπορείς είσαι καλός/η σε όλα. Ειδικά όταν σʼ αυτά τα όλα που θες να επιτυχείς, σκάνε τα προβλήματα όλα μαζί. Οικονομική εξασφάλιση, συνέπεια στην ερωτική ζωή και στήριξη του/της συντρόφου σου και κοινωνική ζωή, όλα μαζί να τα προλαβαίνεις; Πότε έγινες σούπερ μαν (ή σουπερ γούμαν) και δεν το είπες στον αστρολόγο σου;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

«Παιδιά κουράστηκα από τις συνεχείς σας απαιτήσεις! Όλο ζητάτε, ζητάτε, ζητάτε και δεν δίνεται πίσω για αντάλλαγμα ούτε ένα μπράβο!», ξεσπούν, το ένα μετά το άλλο τα αδέρφια σου οι Ιχθύες εκεί έξω προς τους συνεργάτες τους ή τον/την σύντροφο τους ή και του δύο ταυτόχρονα! Θες νʼ αναπνεύσεις επιτέλους! Να σηκώσεις κεφάλι!