Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

8 look από τις πασαρέλες σου δείχνουν τις τάσεις για τα μαλλιά τη χρονιά που έρχεται


8 look από τις πασαρέλες σου δείχνουν τις τάσεις για τα μαλλιά τη χρονιά που έρχεται
Οι πιο διάσημοι σχεδιαστές ανά τον κόσμο μας προτείνουν τα πιο hot κουρέματα και χτενίσματα για τη νέα χρονιά!
#Giambattista Valli

Πρόκειται για ένα πολύ απλό χτένισμα και ίσως το πιο γρήγορο απ'όλα! Απλά πιάνεις πολύ σφιχτά τα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά και βάζεις λακ για να σου κρατηθούν κολλημένα τα μαλλιά για πιο πολλές ώρες.

giambattistavalli 2

#Bottega Veneta

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 70 με κάποιες πινελιές από τη δεκαετία του 50. Ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες με κόκκινο και ξανθό χρώμα μαλλιών.

bottega veneta

#Chanel

Αν σου αρέσουν τα κοντά χτενίσματα, τότε το συγκεκριμένο είναι ιδανικό! Πρόκειται για ένα ασύμμετρο κοντό καρέ και μας αρέσει σε κάθε χρώμα μαλλιών. Πρόσεξε όμως να μην το υιοθετήσεις αν δεν είσαι φαν της καθημερινού στυλιζαρίσματος. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ωραίο όταν είναι φτιαγμένο για να φαίνονται οι μύτες του.

chanel

#Derek Lam

Ταιριάζει ιδανικά με τη μόδα της σύγχρονης εποχής που αγαπάει το ατημέλητο λουκ!! Απλά κάνε πλεξουδάκια στα μαλλιά σου, και όταν τα ξεμπλέξεις άφησέ τα χωρίς κάποιο προιόν περιποίησης. Το λουκ αυτό είναι ωραίο να δείχνει τελείως φυσικό.

dereklam

#Dolce & Gabbana

Και πάμε στο άλλο άκρο του ατημέλητου, που είναι το αλά Χίτσκοκ επιτηδευμένο λουκ! Κρέπαρε τα μαλλιά σου, πιάστα σε έναν κότσο ή μία μπανάνα και άφησε 2 τσουλουφάκια μπροστά.

dolceandgabbana

#Emilio Pucci

Πραγματικά το λατρεύουμε αυτό το λουκ!! Αν το λατρεύεις και εσύ, υιοθέτησέ το, απλά φρόντισε τα μαλλιά σου να έχουν ένα ωραίο γλυκό χρώμα για πιο ωραίο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα απαλές αποχρώσεις καστανού, χάλκινου και καστανόξανθου είναι οι καλύτερες για αυτό το λουκ.

emilio pucci

#Marc Jacobs

Ο Mark Jacobs υιοθετεί στα μοντέλα του ένα πανκ λουκ που επίσης είναι πολύ της μόδας φέτος.

marc jacobs

#Prada

Δεν είμαστε και πολύ φαν του συγκεκριμένου wet look, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις μία μέρα που θα θες να κάνεις μία τελείως διαφορετική εμφάνιση. Θα χρειαστείς απλά μπόλικο ζελέ τον οποίο θα εφαρμόσεις πάνω σε -απαραιτήτως- φρεσκολουσμένα μαλλιά.

prada