Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Μεγάλη φωτιά στους Μύλους απείλησε σπίτια






















 Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2013 στην περιοχή Μύλων. Η φωτιά λόγω του δυνατού αέρα πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε τα σπίτια του οικισμού.

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παμπαίδων HANDBALL που έγινε στην Αργολίδα


 Ολοκληρώθηκε σήμερα Σαββάτο 29 Ιουνίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων στο HANDABALL που έγινε στην Αργολίδα και διήρκησε από της 24 έως της 29 Ιουνίου.

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΈΚΤΑΚΤΟ!!!!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΏΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ


Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο από τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ηπειρωτικά, με καταιγίδες μικρής διάρκειας οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές...
Μικρή αναμένεται να είναι η πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.

Μιαούλεια 2013 – Σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με την πυρπόληση της οθωμανικής φρεγάτας στην Ύδρα

  Σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις των Μιαουλείων 2013, με τον κατάπλου πολεμικού πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Ύδρα και την υποδοχή εκπροσώπου του Πολεμικού Ναυτικού.

Χοροί από κάθε γωνιά της Ελλάδος με το Λύκειο Ελληνίδων Άργους


 Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους σας προσκαλεί στην τελική παράσταση για να σας παρουσιάσει με κέφι και μεράκι χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου: Ενίσχυση της Απασχόλησης σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου: Ενίσχυση της Απασχόλησης σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνΕΡΓΑΖΕΤΑΙ»  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 13.00, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2, Ναύπλιο).

Ξεκινησε το Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο Ναύπλιο

 Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών Β΄ Εθνικής κατηγορίας Α΄φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28/6 και το Σάββατο 29/6/2013 στο κολυμβητήριο Ναυπλίου.

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κατέρρευσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της ΝΔ



Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η Αργυρώ φτιάχνει πανεύκολη πίτσα ρολό για μικρούς και μεγάλους

Η Αργυρώ φτιάχνει πανεύκολη πίτσα ρολό για μικρούς και μεγάλους
Πρωτότυπη ιδέα για πίτσα που θα σας κάνει να γλείφετε και τα δάχτυλά σας.
Υλικά(για 14 μερίδες):

Πες ναι στα printed μάξι φορέματα! Δες πώς


Πες ναι στα printed μάξι φορέματα! Δες πώς
Τα μάξι φορέματα φέτος το καλοκαίρι "παίζουν" δυνατά αλλά μην μένεις μόνο στις μονοχρωμίες και τόλμησε να επενδύσεις σε δυνατά prints!

Ξεκινά το όνειρο του Αντετοκούνμπο!




Ξεκινά το όνειρο του Αντετοκούνμπο!

Πρόγνωση καιρού για Παρασκευή

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και στα ορεινά κυρίως τμήματα της κεντρικής και...

Χωρίς νερό το Ναύπλιο

Στις 1.20 την νύχτα προέκυψαν 2 σοβαρές ζημιές στον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί το Ναύπλιο. Ποιο συγκεκριμένα, μία ζημιά προκλήθηκε στον αγωγό απέναντι από το ΚΤΕΟ και άλλη μια μεταξύ Κίου και Μύλων!!

Τελετή αποφοίτησης του ΙΕΚ Μαγειρικής Πελοποννήσου στο Άργος

 Στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 27 Ιουνίου η τελετή απονομής πτυχίων για το σχολικό έτος 2012 - 2013 των σπουδαστών του ΙΕΚ Μαγειρικής Πελοποννήσου συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την λειτουργία της σχολής στην πόλη του Άργους.

Απονομή τιμής στον εκλιπόντα ιατρό Δαφνομήλη Γεώργιο, Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους

  Την  Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του ξαφνικού θανάτου, σε ώρα εκτέλεσης του επιστημονικού του καθήκοντος, του ιατρού κ. ΔΑΦΝΟΜΗΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Χειρουργού της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους.

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του ¨Φεστιβάλ Άργους 2013¨

 Την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 και ώρα 9.00 το βράδυ στους Στρατώνες Καποδίστρια, το σύνολο Rindineddha του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα παρουσιάσει 10 τραγούδια μεταξύ των οποίων ταραντέλες, νανουρίσματα, τραγούδια της ξενιτιάς και άλλα. Αποτελείται από 20μελή ορχήστρα και 15 μελή χορωδία.

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"Musical αγάπη μου" με την Ευγενία Μανωλίδου στο Ναύπλιο


 Μια μοναδική συναυλία με τις πιο αγαπημένες ερωτικές και χορευτικές μελωδίες από το μαγικό σύμπαν του Musical! Τέσσερεις δημοφιλείς ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά

Γιατί πρέπει να γυμναζόμαστε; Οι 9 λόγοι πέρα από την απώλεια βάρους..

"Γιορτή της γκιόσας" στην Αργολίδα



 Στις 20 Ιουλίου 2013 το Σάββατο από το Σύλλογο Μιδεατών Γκερμπεσιοτών διοργανώνεται η  "Η γιορτή της γκιόσας '' στη κεντρική πλατεία της Μιδέας (Γκέρμπεσι).

Τυροκροκέτες με κρύα σάλτσα ντομάτας

Εναλλακτικά μπορούμε να σερβίρουμε τη σάλτσα ντομάτας με σπαγγέτι και 1 κ.σ. ξινομυζήθρα. Επίσης, ταιριάζει με ψητό κρέας ή ψάρι, ενώ είναι πεντανόστιμη ακόμα και σαν ντιπ ή σαν ντρέσινγκ σε σαλάτα.

Pajama look: Οι stars σου προτείνουν 5 τρόπους να υιοθετήσεις την τάση!

Pajama look: Οι stars σου προτείνουν 5 τρόπους να υιοθετήσεις την τάση!
Όταν η μόδα γίνεται συνώνυμη με την άνεση, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γίνουμε πιστοί ακόλουθοι της…

Η νέα διαφήμιση για το Smart που ξαφνιάζει και προκαλεί γέλιο [Video]

Αυτή η ξεκαρδιστική διαφήμιση για τα Smart προωθεί το προϊόν δίνοντας έμφαση και κάνοντας επίδειξη σε μια από τις...

πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 27/06/2013


 
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013.

Συγκέντρωση τροφίμων για τα κοινωνικά Παντοπωλεία Άργους και Ναυπλίου


 Την Τετάρτη 26 Ιουνίου το απόγευμα, στις 7, στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο τα μέλη του Αντιφασιστικού Μετώπου Αργολίδας συγκέντρωσαν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, του Άργους και της Πύλης Πολιτισμού στο Ναύπλιο που έχουν άμεση ανάγκη.

Φωτιά σε αγροτική έκταση κοντά στην Μονή Καρακαλά

 Φωτιά εκδηλώθηκε στις 16:45 χθες τεταρτη σε αγροτική έκταση με ελαιόδεντρα στην περιοχή "Ξυρόβρυση" (πλησίον της Μονής Καρακαλά).

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Αργολίδας γιατί... φυλάνε το σπίτι του τέως βασιλιά στο Κρανίδι

 Επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με κοινοποίηση στην πολιτική ηγεσία του Σώματος απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) για το θέμα

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πεθανε γιατρος την ωρα που χειρουγουσε ασθενη στο Αργος


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αργολίδας
Σοκ στην ιατρική κοινότητα προκάλεσε ο θάνατος του 48χρονου χειρούργου Γιώργου Δαφνομίλη κατά την διάρκεια χειρουργείου στο Νοσοκομείο Άργους.

Το Εργαστήρι Ελληνικού χορού Nαυπλίου σας προσκαλεί στην ετήσια παράσταση του τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 20.30 στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο .


Θα παρουσιαστούν χοροί απο όλη την Ελλάδα.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

Λιγκουίνι µε φρέσκο τόνο, κάππαρη και ούζο

Όποτε βρίσκω φρέσκο τόνο φτιάχνω το συγκεκριμένο φαγητό στο εστιατόριο και γίνεται ανάρπαστο. Ο συνδυασμός είναι απλά μοναδικός.

MAD Awards 2013! Τι φόρεσαν οι σταρ στο κόκκινο χαλί (με κάθε λεπτομέρεια)



Το faysbook.gr στα MAD Awards 2013! Τι φόρεσαν οι σταρ στο κόκκινο χαλί (με κάθε λεπτομέρεια)
Η 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD έγινε εχθές στο βράδυ στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο και εμείς ήμασταν εκεί!

Πτώση των βάσεων στις φετινές πανελλαδικές

Τα στατιστικά στοιχεία για τις επιδόσεις των υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας...

Τα κουνούπια τσιμπάνε μόνο εσένα;

Τα κουνούπια τσιμπάνε μόνο εσένα;
Μάθε γιατί!
Είναι αλήθεια ότι ένας στους δέκα ανθρώπους είναι ιδιαίτερα… ελκυστικός για τα κουνούπια, ενώ σύμφωνα με το Δρ Μπάτλερ, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ένας στους πέντε τα τραβάει πραγματικά σαν «μαγνήτης»!

Πρόγνωση καιρού για Τετάρτη

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες...

Μουσικός Ιούλιος στο Ναύπλιο

Ο Ιούλιος στο Ναύπλιο είναι γεμάτος μουσική. Μια πλειάδα από γνωστούς καλλιτέχνες δίνουν κάθε Παρασκευή του Ιουλίου ραντεβού με τους φίλους της μουσικής στον χώρο της Αρβανιτιάς, κάτω από το φωτισμένο Παλαμήδι. 

Καταθέσεις βιογραφικών & πρακτική στο Επιμελητήριο Αργολίδας



SONY DSC
Το Επιμελητήριο Αργολίδας καλεί τους νέους & νέες κάτοχους πτυχίων Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. που διαμένουν στην Αργολίδα με σπουδές σε θέματα Τουρισμού ή Διαχείρισης Ευρωπαϊκών

Στο Κατάκολο ο Πρωθυπουργός του Κατάρ




Επίσκεψη στην περιοχή της Ηλείας πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός του Κατάρ, Τζασίμ Αλ Θανί. H εντυπωσιακή θαλαμηγός του Εμίρη Αλ Θανί έχει αράξει στα ανοιχτά

Η μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής απέτρεψε εξάπλωση πυρκαγιάς

 Ακόμη μια φωτιά περιορίσθηκε στον τόπο εκδήλωσής της, γύρω στις 20:00 χθες σε αγροτική περιοχή πλησίον του "Δρόμου σύνδεσης αρχαιοτήτων" στον οικισμό των αθιγγάνων στο υψος της Πουλακίδας.

Στους 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις 2013 κάτω των 16 ετών ο Ανδρέας Δελής

Ύστερα από μεγάλη μάχη απέναντι στον Ηλιόπουλο Βασίλη (ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ) νούμερο 2 του ταμπλό ο Ανδρέας Δελής του Athlisis tennis club έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στους 8, καθώς ηττήθηκε με 76(5), 75.

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

To TLIFE στα Mad VMA 2013! Δες φωτογραφίες

 


Αποφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς! Φωτογραφίες

 



Το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε λίγο μετά τις 3.30 ο γνωστός επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς μετά από 14 μήνες παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα νοσήματα των ούλων και η θεραπεία τους

Τα νοσήματα των ούλων οφείλουν την ύπαρξή τους κυρίως στην παρουσία της πλάκας, ενός κολλώδους φιλμ από βακτήρια που συσσωρεύεται πάνω στα δόντια μεταξύ των βουρτσισμάτων. Χωρίς αυστηρή στοματική υγιεινή ο σχηματισμός οδοντικής πλάκας οδηγεί στην ανάπτυξη της νόσου και τελικά στην καταστροφή των περιβάλλοντων ιστών του δοντιού.

Στάχτη 30 στρέμματα αγροτικής έκτασης

 Περίπου 30 στρέμματα αγροτικής έκτασης έγιναν στάχτη στην περιοχή του παλαιού εργοστασίου ΓΡΑΒΑΝΗ, στην Αγία Τριάδα, στον οικισμό των αθιγγανων.

Πρόγνωση καιρού για Τρίτη

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πρόσκαιρες μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013.

Έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας στο Άργος


Την ετήσια έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Καλλιτεχνικού εργαστηρίου στην αίθουσα ΙΩ των Στρατώνων Καποδίστρια επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.