Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Για να επιλεξεις σωστα ,χρησιμοποιησε τα
ιδια σου τα χαρακτηριστικα.....Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου και ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι να επιλέξεις από την  μεγάλη γκάμα χρωμάτων? Την λύση θα σου δώσουν τα κριτήρια που καθιστούν ένα χρώμα ιδανικό για σένα. Φυσικά, το χρώμα που διαλέγουμε πρέπει να ταιριάζει με τον χαρακτήρα μας ώστε να μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε. Ωστόσο τα χρώματα των ματιών και της επιδερμίδας παίζουν εξίσου καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της βαφής.  Έτσι, αν είσαι ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη, με πράσινα η καστανά μάτια θα βρεις σίγουρα το χρώμα που σου ταιριάζει καλύτερα και θα το προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα και στυλ.

Σκούρη επιδερμιδα με καστανά μάτια: Σε αυτά τα χρώματα δεν ταιριάζουν τόσο οι πολύ ανοιχτές βαφές. Αν απλά θέλεις να "φωτίσεις" το πρόσωπο σου μπορείς να κάνεις μερικές αντάυγιες σε τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σου χρώμα. Πρόσεξε, οι ανταύγιες να είναι διακριτικές και να μην σχηματίζουν μεγάλες λωρίδες . Εάν θέλεις να βάψεις όλα τα μαλλιά επέλεξε τόνους του ζεστού καστανού-σοκολατί, μελί η καστανόξανθο. Καστανοκόκκινο, βιολετί και μαύρο.

 κούρη επιδερμίδα με μπλέ/πράσινα μάτια: Με αυτά τα χαρακτηριστικά οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδιασμούς με τις αποχρώσεις . Μερικές από αυτές είναι το  ζεστό καστανό, το ξανθό χρυσαφί, το ανοιχτό κόκκινο αλλά και το βιολετί. Οι σκούρες ζεστές αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στα χρώματα σου, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις το μαύρο καθώς η αντίθεση με τα μάτια θα αγριεύει το πρόσωπο.


  Ανοιχτή επιδερμίδα με καστανά μάτια: Στην ανοιχτή επιδερμίδα ταιριάζουν περισσότερες αποχρώσεις από την σκούρη καθώς μπορεί να υποστηρίξει και τα πιο σκούρα χρώματα αλλά και τα πιο ανοιχτά. Οι τόνοι που σου ταιριάζουν περισσότερο είναι αυτοί του καστανού εκτός από το καστανόμαυρο που αγριεύει πολύ. Το ξανθό είναι σίγουρα μια καλή επιλογή χωρίς υπερβολές βέβαια όπως είναι το σαντρέ. Ακόμη μπορείς σίγουρα να υποστηρίξεις  την νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών το πολύ ανοιχτό κόκκινο "καροτί", αλλά και γενικά τις κόκκινες αποχρώσεις.
 
 
 Ανοιχτή επιδερμίδα με μπλέ/πράσινα μάτια: Στην περίπτωση που έχεις και ανοιχτή επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια σου ταιριάζουν καλύτερα οι ψυχρές αποχρώσεις. Μπορείς να διαλέξεις από το ξανθό σαντρέ  μέχρι το πιο καστανό και κόκκινο/ακαζού  που θα κάνει και αντίθεση με τα μάτια σου.Πολύ καλή επιλογή για σένα είναι και καροτί χρώμα καθώς ταιριάζει άψογα με τα μάτια και την επιδερμίδα σου. Ωστόσο,  θα πρέπει να αποφύγεις τα πολύ σκούρα χρώματα, όπως μαύρο, γιατί με την ανοιχτή σου επιδερμίδα το αποτέλεσμα δεν είναι φυσικό.