Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ 10-11 ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!


ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Από τη μια αισθάνεσαι έτοιμος/η να βγεις εκεί έξω σε αναζήτηση επίδοξων θυμάτων προκειμένου να δώσεις κανάλια έκφρασης (βλέπεις πόσο σεμνός είμαι στις εκφράσεις μου) στην αχαλίνωτη ενέργεια σου. Από την άλλη αν είναι να το κάνεις από αντίδραση για κάποιον/α που δεν βρίσκεται δίπλα σου, τι αξία έχει;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η σωματική εξάντληση είναι κάτι που δεν τρομάζει έναν/μια Δίδυμο. Όμως η πνευματική/ψυχολογική εξάντληση είναι μια κατάσταση που θαρρείς και σου προσθέτει 20 χρόνια πάνω στην πλάτη σου μέσα σε λίγες ώρες. Ακόμη κι εσύ κουράζεσαι μέρες σαν τη σημερινή από τους ανθρώπους γύρω σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Κάποτε, ένα απόγευμα στο προσωπικό σου χώρο παρέα με τους κοντινούς σου ανθρώπους σού έδινε απέραντη χαρά και ζεστασιά. Τελευταία, όλο και πιο συχνά νιώθεις σαν να σε χωρίζει από αυτούς ένα φαράγγι βαθύ όσο το Γκραν Κάνιον. Η ώρα των αλλαγών είναι κοντά, όμως όσο δεν έρχεται, τόσο αγχώνεσαι. Και δεν μπορείς να το κρύψεις.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Θα ήθελες πολύ μόλις τελειώσει το 8ώρο στην δουλειά να απολαύσεις έναν καφέ by the sea και το βραδάκι να βρεθείς στο αγαπημένο σου στέκι και να διασκεδάσεις ως το πρωί. Μπορεί και να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, όμως θα αγχώνεσαι τόσο πολύ με τον προϋπολογισμό σου που δεν μπορείς να τα χαρείς τόσο… Άτιμη κρίση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ακόμη μια μέρα που οποιαδήποτε κουβέντα για χρήματα/δώρα/έξοδα μοιάζει σαν μαχαιριά στην καρδιά σου. Ακόμη μια μέρα που πιθανόν να κατηγορήσεις τον εαυτό σου για όλες τις δαπάνες των τελευταίων μηνών, για όλα τα λάθη και τα χρέη. Τι λες για αλλαγή να γίνει και η μέρα που θα πεις επιτέλους: "Ότι έγινε, έγινε! Αν δεν μπορώ εγώ να  βγάλω άκρη τότε κανείς άλλος δεν μπορεί!";

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αυτό που πριν από μερικούς μήνες έμοιαζε με μια ακόμη ασαφή αίσθηση, πλέον γίνεται μια συμπαγής πραγματικότητα. Δεν είναι ότι κουράστηκες από όλους τους ανθρώπους γενικά. Έχει κουραστεί ειδικά από τους βολεψάκηδες, τους ανόητους, τα παιδαρέλια σε συσκευασία επιτυχημένου/ης τριαντάρη/ας, τους/τις φλύαρους/ες. Αυτό θα μπορούσε κανείς να το πει και ωρίμανση. Όμως το ότι επιπλέον τους την λες χωρίς φόβο (όπως σήμερα), είναι άθλος! Μπράβο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ξεπερνάς (για σήμερα έστω) την υπαρξιακή περιχαράκωση στην οποία μόνος/η σου μπήκες αναζητώντας το επόμενο επαγγελματικό βήμα και απαιτείς πλέον ανανέωση εικόνων/προσώπων/καταστάσεων. Δώσε προσοχή σε τυχόν καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν αυτές τις μέρες στη ζωή σου, η επαφή μαζί τους έχεις την ικανότητα να σε αλλάξει ριζικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αυτές τις μέρες έχεις την ευκαιρία, με την δυναμική σου γοητεία, να φέρεις με το μέρος σου υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, να διεκδικήσεις μια αύξηση ή μια μετάθεση/προαγωγή που καιρό λαχταράς, να ισχυροποιήσεις τη θέση σου στον εργασιακό σου χώρο ή, αν ψάχνεις για δουλειά, να πείσεις πως είσαι ο πλέον κατάλληλος/η. Εμπρός λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Σκέφτεσαι άδειες, ταξίδια και μακρινούς προορισμούς; Το μυαλό σου τρέχει σε αμμουδιές ή απάτητες κορφές; Αιγόκερε έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα και σε έχει πιάσει μια τέτοια βιασύνη να τελειώσεις με όλες τις υποχρεώσεις σου, που κινδυνεύεις να γίνεις τσαπατσούλης/α…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη σημερινή μέρα για αρκετούς/ες Υδροχόους. Υπάρχουν αυτοί/ες που θα νιώσουν πως για πρώτη φορά μετά από καιρό βρίσκονται σ' ένα μονοπάτι (επαγγελματικά κυρίως, αλλά και στην προσωπική ζωή για κάποιους/ες) που ο προορισμός του τους/τις ιντριγκάρει αρκετά για να συνεχίσουν απερίσπαστα να το περπατούν. Υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα είναι στο εντελώς αντίθετο φάσμα: "Που είναι το μονοπάτι ρε παιδιά; Εγώ το μόνο που βλέπω είναι κάτι κόκκινα μάτια να μην κοιτάζουν απειλητικά μέσα στο σκοτάδι!". Μια λύση έχω για όσους/ες ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία: Κλείστε τα μάτια και αρχίστε να τρέχετε μακριά από εκεί που στέκεστε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Τελευταία ευκαιρία σήμερα για ξεκαθαρίσματα με φίλους/πρώην συντρόφους/συνεργάτες ώστε να προχωρήσεις χωρίς άγχος το επόμενο διάστημα νʼ αναδομήσεις την προσωπική σου ζωή. Αν την αφήσεις να πάει στράφι, τα ξεκαθαρίσματα αργά ή γρήγορα θα γίνουν, αλλά θα είναι περισσότερο επίπονα/δραματικά/δύσκολα… Εσύ αποφασίζεις.